WallNut på insta…

Jeg er for tiden så heldig, at være hyret ind som projektleder på hello groups flytning fra Soho til et gennemrenoveret 1600m2 stort kontor på Artillerivej.
Jeg har en fest med disse skøre, skønne hello peeps. Udover indretning af kontoret, projektledelse af flytningen, styring af arkitekter, byggeleder og håndværkere, budgetstyring og indkøb og planlægning af events og flyttefester, så har en stor del af opgaven også handlet om intern kommunikation. Derfor lagde jeg en nøje kommunikationsstrategi for hvem, hvad, hvornår, hvordan og hvor de skulle informeres og inddrages i processen. Det er blevet til små events, SoMe opdateringer, mails og ugentlige updates på deres mandagsmøder altid med et tvist af humor og brugbar info. Tjek mit arbejde for dem ud under #helloonthemove
Ka du li hvad du ser? Så følg mig på insta @mariahelgstrand jeg har nemlig altid gang en masse sjove, spændende projekter.


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*