Wallnut har brug for din hjælp…

Creative Nut (til venstre) og min partner in crime, professionelle blogger og DIY queen Brittany Watson Jepsen

Brittany (klik lige her for at  læse mere om denne højest interessante top kreative kvinde der pakkede kludene og hendes chello og flyttede over Atlanten, for at følge kærligheden til en mand og den Skandinaviske design tradition ) og jeg er ved at planlægge et stort og helt ekstraordinært Social media event og vi har brug for jeres hjælp. Konceptet er på plads, de professionelle bloggere er inviterede og partnerne er ved at være der. Men vi kan simpelthen ikke finde ud af, hvad vi skal kalde eventen. Det skal helst være noget med CPH og Social media, men alle ideer modtages med kyshånd… Vrid din kreative hjerne og del dine ideer med os her på bloggen eller på FB. Hvis vi vælger din ide er der en sjov give away på vej til dig.

Lidt om projektet

Start Juli ankommer vores gæster, 8 professionelle bloggere til København fra hele verden, for at gå opdagelse i  vores dejlige hovedstad. Bycart som er en af vores partnere, sponsorerer  lækre eldrevne luksus golfcarts med installeret GPS og tablet og så går turen over brosten og asfalt. Vi skal i kortege køre byen tynd og vise bloggerne alt det bedste KBH kan mønstre inden for design, mad, livsstil, og grønne pletter. Bagefter går det løs på de sociale medier, hvor bloggerne tweeter, pintrester, FB og blogger om de skønne ting de oplever hos vores partnere og på deres vej. Hele eventen afsluttes med en picnic og dukkert på Bryggen, hvor vi håber at en masse andre bloggere vil komme og hænge ud og netværke.

I næste uge vil vi offentliggøre hvem gæsterne er, så I har mulighed for at følge dem på bloggen, deres on line magasin, Twitter, FB, Pintrest, New York Times osv osv …

Men nu til tasterne… Vi skal ha et navn i hus inden fredag

De bedste sommerhilsner fra Maria & Brittany


11 replies
 1. Kirstine Hansen
  Kirstine Hansen says:

  Det lyder sørme spændende! Fandt lige en masse forslag ;-)

  – ViewTour Copenhagen
  – Social mediaView CPH
  – Social Media Event CPH
  – Copenhagen Media Event
  – View of Copenhagen
  – CPH Social Event
  – Social Media Tour CPH
  – MediaTour Copenhagen
  – Tour view event CPH
  – Look of CPH
  – Look of CPH MediaEvent

  Held og lykke med det.
  Kirstine

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*