Villa Ville Kulla eller ej???

Alberts fine farveprøve

Drengene og jeg er lige flyttet tilbage til 2100 og her har Albert på 8 lavet farveprøver på væggen i køkkenet. Den sidste blev så fin, at den måtte i ramme. Min dejligt skøre veninde fotograf Maria P, mener så at jeg skal supplere de lyserøde vægge med gule gulve, for at få en rigtig Villa Villekulla stemning – Hun kalder mig for Pippi. Jeg er dog lidt i tvivl, plejer ikke at være bange for at gå all in, og drengene synes det lyder sejt, især Albert ( det skal her tilføjes at drengen som har super god stil… også er farveblind ). Hvad syns du? Ska jeg holde mig til de lyserøde vægge, som står i super cool kontrast til mit sorte spisebord og stole, eller skal jeg gå all in og male gulvene også???


1 svar
  1. Jaqueline
    Jaqueline says:

    So good to have you back!

    Go all in and paint the floors yellow and the walls pastel pink and enjoy your new happy space in this time of your life – it’s a new happy beginning and you should go all in and celebrate that – in my opinion. What’s the worst that can happen – you get bored with the colors so you paint it again with a new color!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*