Dinero: Design & projektledelse af flytning

Det er store flyttedag for en af mine yndlingskunder på fredag. De skal flytte fra Østerbro og ind i Dansk Industri ved Rådhuspladsen. Hold nu op hvor er det store hus blevet lækkert efter renoveringen!
At flyttedagen falder på en fredag, er ikke en tilfældighed. Jeg rådgiver de fleste af mine kunder til at få flyttet deres kontor hen over weekenden. Det giver ro og god tid til alle finjusteringer, it- kabling, serverflytning og leverencer mm. Og så er det smart businesswise. For selv om flyttemanden måske er dyrere i weekenden, så kan virksomhedens nedetid holdes på et minimum.
I denne opgave har wallnut både haft fornøjelsen af at indrette, budgetstyre, koordinere håndværkere og eksterne leverandører, og så har vi koordineret flytningen af kontoret fra den ene ende af byen til den anden. Det er der også god økonomi i, for det betyder, at virksomhedens partnere og ansatte har kunnet koncentrere sig om drive deres virksomhed og gå på arbejde under hele design, udførsels og flyttefasen. På mandag når de møder ind for første gang i Industriens hus, møder de et fuldt funktionelt kontor, hvor alt it er kablet lækkert op, der er pakket ud, og købt ind til en hyggelig morgenmad… Der vil sågar være hældt salt og afspændig i opvaskemaskinen. Det kalder vi for en plug and play løsning…
På billedet kan du se et lille udsnit af de moodboards, som vi i starten af samarbejdet udarbejdede til kunden.

Tak til min super seje, kreative og über kompetente assistent Camilla – du er en stjerne!


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*