Projekter

I foråret 2022 vandt vi ejendomsudvikleren AKFs konkurrence om at lave designstrategi, koncept og indretning til deres kommende aktivitetshus Kernen. Kernens fine formål er at skabe fællesskab, høj livskvalitet og tryghed i en nyudviklet bydel i Brøndby.

Huset består af 3 etager og 2 små tilstødende pavilloner. Her tilbydes beboere og gæster en hel del forskelligartede aktiviteter. I stueplan finder man Spiseriet og teatersalen og på 2. sal kan man sidde og arbejde i Co working området, hygge i krea rummet eller kigge på kunst eller selv udstille i galleriet. På den fabelagtige rooftop er der både konditag, padel bane, nyttehaver og det fineste orangeri lige til at holde hyggelige familiefester i. Som en ekstra appelsin i brugernes turban er der nu også kommet 2 pavilloner til hvor der er værksted til cykelreparation og keramikværksted, vaskeri og et lille gæsteværelse man kan leje når familien er på besøg.

I tæt samarbejde med AKFs udviklingsteam og Danielsen Arkitekter lavede vi en planetary designstrategi med fællesskab, empati og bevægelse som omdrejningspunkt.

I den uhøjtidelige farverige indretning og overfladevalg, finder man en del upcyclede møbler og fine designs fra den socioøkonomiske virksomhed I tråd med verden.

Tak til AKF for at vi fik muligheden for at være med til at danne rammerne omkring så fint et projekt! Og hey! Alle er velkomne i Kernen til fællesspisning, kultur og hygge, så slå vejen forbi der er hyggegaranti!