Projekter

Kunde

Hello Group

 

Services

Design & Projektledelse

 

Beliggenhed

Trikotagen på Artillerivej

 

Areal

1500m2

 

Antal arbejdspladser

75

Da Hello Group voksede ud af deres lokaler på kontorhotellet Soho, fandt 2move et nyt kontor til bureauet i det nyrenoverede Trikotagen på Artillerivej. Hello Group havde på det tidspunkt rygende travlt med at udvikle mobilepay for Danske Bank – og havde egentlig ikke tid til at varetage en flytning fra det gamle og indretning af et nyt kontor.

 

Og det var dér, Wallnut kom ind i billedet! Mens de syv partnere og hele deres hold fyrede den af med fintech, tog Wallnut sig af alt, der havde med flytning og indretning at gøre: Vi lavede behovsafdækning og spaceplannede det nye kontor. Vi valgte farver, overflader, belysning og materialer og designede køkken, kaffebar og kyssebænk. Vi tog til byggemøder og overtog al dialog med arkitekter,  byggeledelse og udlejere, briefede Hello Groups partnere og holdt alle Hello Groups folk inde i loopet. Vi tænkte det eksisterende inventar ind i det nye kontordesign og indkøbte nyt efter behov. Vi budgetterede og forhandlede priser, fandt de rigtige flyttefolk og sad på flyttelæsset med yuccapalmer, whiteboards, servere, guldfisk, post-its og andre værdigenstande under armen …  mens Hello Group gik på weekend.

 

Hello Group checkede ud fra Soho om fredagen og mødte på arbejde i Trikotagen om mandagen til et toptunet plug and play-kontor med opkablede computere og printere, kaffe på kanden, blomster i karmen, AV skærme i mødelokalet og opvasketabs i køkkenet. Groft sagt var det eneste, de ansatte skulle gøre at sætte GPS’en på en ny destination mandag morgen.

 

I casen Hello Group brugte vi vores ekspertise og tid på at løse alt vedrørende design, indretning og projektledelse, så folkene i Hello Group kunne bruge deres tid på det, de er bedst til.