Villa Ville Kulla eller ej???

Alberts fine farveprøve

Drengene og jeg er lige flyttet tilbage til 2100 og her har Albert på 8 lavet farveprøver på væggen i køkkenet. Den sidste blev så fin, at den måtte i ramme. Min dejligt skøre veninde fotograf Maria P, mener så at jeg skal supplere de lyserøde vægge med gule gulve, for at få en rigtig Villa Villekulla stemning – Hun kalder mig for Pippi. Jeg er dog lidt i tvivl, plejer ikke at være bange for at gå all in, og drengene synes det lyder sejt, især Albert ( det skal her tilføjes at drengen som har super god stil… også er farveblind ). Hvad syns du? Ska jeg holde mig til de lyserøde vægge, som står i super cool kontrast til mit sorte spisebord og stole, eller skal jeg gå all in og male gulvene også???


1 Comment to Villa Ville Kulla eller ej???

  1. 16. februar 2013 at 12:26 | Permalink

    So good to have you back!

    Go all in and paint the floors yellow and the walls pastel pink and enjoy your new happy space in this time of your life – it’s a new happy beginning and you should go all in and celebrate that – in my opinion. What’s the worst that can happen – you get bored with the colors so you paint it again with a new color!

Læg en kommentar

*