Work of a CreativeNut

WallNut er et kommunikationsbureau drevet af CreativeNut Maria Helgstrand.
Med en baggrund i formidling og kommunikation arbejder jeg freelance som tekstforfatter, trend og livsstilskonsulent og konceptudvikler.
Mine opgaver spænder vidt, fra tekstforfatteri og konceptmageri, til styling og projektledelse af events og reklamer, projektledelse og pr af produkter jeg tror på og så rådgiver jeg virksomheder om trends og tendenser. Jeg skriver artikler og blogger for diverse brands og magasiner både indland og udland.

Ja, listen af opgaver jeg kan løse for dig og dit brand er lang. Det er den, fordi jeg siger ja tak til alle mulige opgaver indenfor mit felt, der er sjove… YES! Du læste rigtigt. Jeg tillader mig at vælge opgaver alt efter om det er en sjov og udviklende opgave, om der er den der gode personlige kontakt med kunden, eller fordi udfordringen er for spændende, og den må jeg bare have med i min arbejdskuffert.

Ticketmaster
Billetnet
H&M home
Aller
Egmont
20 private wohnträume
Comwell
Above and beyond
Gottlieb og co.
J. Walter Thompson
Nets
Hästens

Er eksempler på gode og glade kunder, som jeg arbejder sammen med, så go nuts… og gi mig et kald på 26171676 så kontakter jeg crew fra mit super professionelle netværk af nødder, alt efter hvilken type opgave du ønsker løst.

Sådan ser en CreativeNut i øvrigt ud….

Foto : MariaP